Ga terug
+ servings
Spinaziesalade met granaatappel en peer
Recept afdrukken
4 van 1 stem

Spinaziesalade met granaatappel, peer en pecan

Porties: 2 personen

Ingrediënten

Voor de salade:

  • 300 gr bladspinazie gewassen
  • 1 peer in plakjes
  • 50 gr verse geitenkaas
  • 1/2 granaatappel voor de pitjes
  • 60 gr pecannoten ongezouten, gebrand

Voor de dressing:

  • 2 el olijfolie
  • 2 el frambozenazijn
  • 1 tl honing
  • 1 tl mosterd
  • peper en zout

Instructies

  • Verdeel de bladspinazie over de borden en verdeel hier de peer, geitenkaas, granaatappelpitjes en pecannoten overheen.
  • Roer alle ingrediënten voor de dressing door elkaar en sprenkel deze over de salade. Serveer de salade direct.

Notities

*Deze salade laat zich relatief goed bewaren maar. Zorg er bij voorkeur voor dat je de geitenkaas en de dressing op het laatste moment toevoegt.