Ga terug
+ servings
Chocolade-banaancroissantjes
Recept afdrukken
No ratings yet

Chocolade-banaancroissantjes

Porties: 24 stuks

Ingrediënten

  • 1 blik deeg voor minicroissants
  • chocoladepasta
  • 1 banaan in plakjes
  • 50 gr melkchocolade gesmolten
  • 15 gr geraspte kokos

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed de bakplaat met een vel bakpapier.
  • Smeer het croissantdeeg in met chocoladepasta. Leg op ieder plakje deeg een half plakje banaan. Rol vervolgens de croissantjes op en leg ze op de bakplaat.
  • Bak de chocolade-banaancroissantjes in het midden van de oven in 8 - 10 minuten gaar tot het deeg bruin gekleurd is.
  • Doe de gesmolten chocolade in een spuitzak en knip een klein puntje er vanaf. Drizzle de gesmolten chocolade over de croissantjes. Garneer met geraspte kokos en serveer de croissantjes direct of bewaar ze in de koelkast.