Ga terug
+ servings
Cookiebars met chocolade en marshmallow
Recept afdrukken
No ratings yet

Cookiebars met chocolade en marshmallow

Porties: 15 stuks

Ingrediënten

  • 110 gr ongezouten roomboter op kamertemperatuur
  • 50 gr kristalsuiker
  • 140 gr lichtbruine basterdsuiker
  • 1 ei
  • 100 gr bloem
  • 60 gr Zeeuwse bloem
  • 1/2 tl bakpoeder
  • snuf zout
  • 200 gr chocolate chips verdeeld in 100/100gr
  • marshmallows

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een vierkante bakvorm met een vel bakpapier.
  • Doe de boter en beide soorten suiker bij elkaar in een kom en klop dit tot een romig mengsel. Voeg vervolgens het ei toe en laat deze meekloppen tot het ei volledig is opgenomen.
  • Voeg alle droge ingrediënten met uitzondering van de marshmallows en de helft van de chocolate chips aan de overige ingrediënten toe. Mix het geheel tot een plakkerig koekbeslag en stort dit in de bakvorm. Spreid het koekbeslag uit tot een egale laag.
  • Smelt de andere helft van de chocolate chips en schenk de gesmolten chocolade over het koekbeslag. Druk de marshmallows in de gesmolten chocolade.
  • Zet de bakvorm zo'n 15 minuten in het midden van de oven en bak de plaatkoek tot de koek aan de randen bruin kleurt en in het midden gaar is. Laat de koek volledig op het aanrecht afkoelen voordat je hem aansnijdt.