Schil de aardappelen en kook ze gaar. Giet af en laat de aardappelen afkoelen.
Meng 1 ei, de melk, de boter en de bloem door de aardappel. Voeg de mosterd, dille en honing toe en kneed nog even goed door elkaar.
Snij de pittige kaas in blokjes van ongeveer 1,5x1,5 cm en kneed met het aardappelmengsel eromheen tot een bal. Herhaal dit tot alle aardappel op is.
Verhit nu in een hoge pan de zonnebloemolie tot 170-180 graden.
Zet een bakje paneermeel klaar en een bakje met de 2 overige, losgeklopte eieren. Rol 1 voor 1 de ballen eerst in ei en vervolgens in paneermeel.
Laat de ballen voorzichtig in de hete olie zakken en frituur tot ze mooi bruin zijn. Laat ze vervolgens uitlekken op keukenpapier. Test bij de eerste bal even of de kaas mooi smelt, zo weet je of de anderen er misschien iets langer in moeten.