Go Back
0 van 0 stemmen

Pasta met leftover kalkoen

Porties4 personen

Ingrediƫnten

  • 350 gram ongekookte pasta
  • 1 ui gesnipperd
  • 2-3 teentjes knoflook fijngehakt
  • 1 blik tomatenblokjes 400 gram
  • 300 gram leftover (gevulde) kalkoen geplozen
  • 100 gram spinazie
  • cayennepeper
  • paprikapoeder
  • peper en zout

Instructies

  • Kook de pasta volgens de instructies op het pak in ruim gezouten water gaar.
  • Fruit de ui en knoflook aan in een beetje olijfolie tot de ui glazig begint te worden. Voeg vervolgens de tomatenblokjes toe en breng de saus aan de kook.
  • Schep de kalkoen en spinazie bij de tomatensaus in de pan en breng deze op smaak met cayennepeper, paprikapoeder, peper en zout.
  • Schep tot slot de gaargekookte pasta in de pan en roer alles nog even goed door tot de pasta voorzien is van een laagje saus. Serveer de pasta direct.