Ga terug
–+ servings
Witte chocoladefudge met cranberries
Recept afdrukken
No ratings yet

Witte chocoladefudge met cranberries

Porties: 36 stukjes

Ingrediënten

  • 500 gram witte chocolade
  • 1 blik gecondenseerde melk 400 gram
  • 30 gram ongezouten roomboter
  • 100 gram verse cranberries
  • 1 pistachenootje om te raspen

Instructies

  • Vet een vierkante bakvorm in met een beetje olie en leg hier een bakpapier in.
  • Doe de witte chocolade samen met de gecondenseerde melk en de boter in een steelpannetje. Laat dit op middelhoog vuur smelten. Zorg ervoor dat je goed blijft roeren zodat de chocolade niet verbrandt.
  • Haal de steelpan van het vuur en roer de cranberries door het fudgemengsel. Stort het geheel in de bakvorm. Zorg ervoor dat je het goed verspreidt.
  • Rasp het pistachenootje met een fijne rasp over de top van de fudge. Zet de bakvorm vervolgens een uur of 2 - 3 in de koelkast om de fudge volledig op te laten stijven.