Go Back
Quiche met spinazie en zongedroogde tomaat

Quiche met spinazie en zongedroogde tomaat

Recept afdrukken Pin recept
1 taart (30cm)

Ingredi├źnten

  • 1 vel vers hartig taartdeeg of kleine plakjes uit de vriezer
  • 200 gram spinazie
  • 100 gram zongedroogde tomaat
  • 4 eieren
  • 200 milliliter volle melk
  • 100 gram hamblokjes optioneel
  • 50 gram verse geitenkaas
  • peper en zout

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180┬░C en vet een quiche- of springvorm goed in met olie. Bekleed de bakvorm met het taartdeeg en prik met een vork willekeurig wat gaatjes in de bodem.
  • Bak de spinazie in een koekenpan tot deze geslonken is. Laat de spinazie goed uitlekken en verdeel deze samen de zongedroogde tomaat over de bodem van de quiche.
  • Klop de eieren op en roer hier de melk doorheen. Breng op smaak met peper en zout en schenk de eivulling in de quichevorm.
  • Strooi de hamblokjes over de quiche en verdeel de verse geitenkaas over de top. Bak de quiche in het midden van de oven in 30 - 40 minuten gaar.
Heb je dit recept al eens geprobeerd?Vermeld @ohmyfoodnessnl of tag #ohmyfoodnessnl!