Ga terug
+ servings
Gevulde Choco & Caramel Cookies
Recept afdrukken
No ratings yet

Gevulde Choco & Caramel Cookies

Porties: 12 stuks

Ingrediënten

  • 100 gram ongezouten roomboter op kamertemperatuur
  • 100 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 75 gram kristalsuiker
  • 1 ei
  • 200 gram patent bloem
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • snuf zout
  • 12 Mentos Choco & Caramel dragees

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed de bakplaat met een vel bakpapier.
  • Doe de boter en twee soorten suiker in een kom en klop dit tot een luchtig geheel. Voeg vervolgens het ei toe en klop deze mee tot een romig, klontvrij mengsel.
  • Doe de bloem, het bakpoeder en een snufje zout in de kom en meng het geheel tot een egaal koekdeeg.
  • Vorm balletjes ter grootte van pingpongballetjes van het koekdeeg en duw een Mentos Choco & Caramel dragee in het midden van de koekballetjes.
  • Leg de koekballetjes met voldoende tussenruimte op de bakplaat en bak de koekjes in het midden van de oven in 10 - 12 minuten gaar. Laat de koekjes volledig afkoelen voordat je serveert.

Notities

*Voeg wat chocolate chips aan het koekdeeg toe voor nóg meer chocoladesensatie.