Ga terug
–+ servings
Feestelijke Oreobonbons
Recept afdrukken
5 van 1 stem

Feestelijke Oreobonbons

Porties: 16 stuks

Ingrediënten

  • 1 rol Oreo's - vulling naar keuze
  • 2 el chocoladepasta
  • 150 gr witte chocolade
  • decoratieve sprinkles

Instructies

  • Maal de Oreo's fijn in een foodprocessor of door erop te slaan met een deegroller.
  • Voeg de chocoladepasta toe en meng het geheel tot een kleverige pasta.
  • Vorm met je handen kleine balletjes van het deeg en leg deze op een velletje bakpapier. Maak eventueel je handen iets nat, mocht het geheel te plakkerig zijn.
  • Zet de Oreobonbons een uurtje in de vriezer om ze stevig te maken.
  • Smelt de witte chocolade au bain-marie en doe de sprinkles in een bakje.
  • Wentel de bevroren Oreobonbons door de witte chocolade, laat even kort uitlekken en rol de bonbons vervolgens door de sprinkles.
  • Zet de bonbons terug in de koelkast zodat de witte chocolade wat harder kan worden en bewaar de bonbons in een afgesloten bakje in de koelkast.