Ga terug
+ servings
Hele geroosterde bloemkool in mosterdmarinade
Recept afdrukken
3.34 van 6 stemmen

Hele geroosterde bloemkool in mosterdmarinade

Porties: 1 bloemkool (4 personen)

Ingrediënten

  • 1 hele bloemkool middelformaat
  • 4 el grove mosterd
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl uipoeder
  • 1/2 tl knoflookpoeder
  • 1 tl kerriepoeder
  • peper en zout

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed het bakrooster met een vel bakpapier.
  • Verwijder de bladeren van de bloemkool en was hem grondig onder de koude kraan. Laat de bloemkool goed uitlekken.
  • Meng ondertussen alle andere ingrediënten in een kommetje en smeer de bloemkool volledig in met de mosterdmarinade.
  • Leg de bloemkool op het rooster en schuif deze in het midden van de oven.
  • Rooster de bloemkool in 45 - 50 minuten zacht.