Doe de Romaine sla in een grote kom en voeg hier de avocado en bosuitjes aan toe. Schep even goed om.
Breng in een steelpannetje wat water aan de kook en kook hierin de eieren 8 minuten. Laat ze schrikken onder de koude kraan, pel de eieren en snijd ze vervolgens doormidden.
Schep de olijfolie, Italiaanse kruiden en grof zeezout om met de stukken brood. Verhit een droge koekenpan op het vuur en bak hierin de croutons tot de buitenkant krokant is maar de binnenkant nog lekker zacht.
Bak in een andere koekenpan in een klein beetje olie vervolgens de garnalen in max. 5 minuten gaar.
Maak de Caesar dressing door alle ingrediënten door elkaar te roeren. Voeg de dressing toe aan de groenten in de kom en schep het geheel goed om.
Schep de salade in diepe borden en garneer deze met de garnalen, croutons en gehalveerde eieren. Maak de salade af met een beetje geraspte Parmezaanse kaas.