Ga terug
+ servings
Pindakaas-Nutellakoekjes voor Kerst
Recept afdrukken
No ratings yet

Pindakaas-Nutellakoekjes voor Kerst

Porties: 12 stuks

Ingrediënten

  • 200 gr pindakaas
  • 200 gr Nutella
  • 500 gr kristalsuiker
  • 2 eieren
  • Nutella Cookie stamps

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed de bakplaat met een vel bakpapier.
  • Doe de pindakaas in een kom en de Nutella in een andere kom. Voeg aan iedere kom 250 gram kristalsuiker toe en 1 ei.
  • Meng in beide kommen alle ingrediënten tot een zacht koekdeeg.
  • Neem een beetje (1/2 eetlepel) van het pindakaas-koekdeeg en een halve eetlepel van het Nutella koekdeeg. Rol deze samen in je handen tot een balletje.
  • Leg de balletjes naast elkaar op de met bakpapier beklede bakplaat en druk de koekjes plat.
  • Zet met behulp van één van de Nutella Cookie stamps een stempel in de koekjes.
  • Bak de Pindakaas-Nutellakoeken in het midden van de oven in 10 - 12 minuten gaar.
  • Laat ze volledig afkoelen voordat je ze bakt.