Ga terug
+ servings
Recept afdrukken
No ratings yet

Tomatengehaktbrood

Porties: 1 gehaktbrood

Ingrediënten

  • 500 gram half om half gehakt
  • 1 rode ui gesnipperd
  • 1 teen knoflook fijngehakt
  • 2,5 el tomatenpuree
  • 2 tl oregano
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 ei
  • paneermeel zoveel als nodig
  • peper
  • zout
  • 1 bakje cherrytomaatjes gehalveerd

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Meng het gehakt met alle ingrediënten behalve de cherrytomaatjes. Kneed goed door en voeg zoveel als nodig paneermeel toe.
  • Vet een cakevorm in en stort hierin het gehakt. Druk in de cakevorm en maak de bovenkant een beetje glad met een lepel. Druk hierna de cherrytomaatjes erin.
  • Schuif het gehaktbrood in de oven voor ongeveer 30-40 minuten. Hou het gehaktbrood in de gaten, wanneer de bovenkant een mooi bruin kleurtje heeft is het klaar.