Go Back
0 van 0 stemmen

Visburgers uit de oven

Porties4 personen

Ingrediënten

  • 450 gram kabeljauwfilet
  • 160 gram gekookte quinoa
  • 1 eetlepel fijngehakte jalapeñopeper
  • 2 teentjes knoflook geperst
  • klein handje muntblaadjes fijngehakt
  • 2 lente-uitjes in dunne ringetjes
  • 1 eiwit
  • peper en zout
  • zonnebloemolie

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 220°C en bekleed de bakplaat met een vel bakpapier.
  • Draai de vis in de foodprocessor tot een fijne massa. Doe de vis vervolgens in een grote kom en voeg hier de overige ingrediënten aan toe.
  • Vorm burgers van het vismengsel en vet de burgers aan weerszijden in met een beetje olie.
  • Leg de burgers vervolgens op de bakplaat en bak ze in 8 minuten aan de bovenkant bruin. Draai de burgers om en bak ze vervolgens nogmaals 8 minuten tot ze goudbruin en knapperig zijn.