Ga terug
+ servings
Beef Chimichurri Shaslicks
Recept afdrukken
No ratings yet

Beef Chimichurri Shaslicks

Porties: 6 stuks

Ingrediënten

Voor het vlees:

  • 200 gram biefstuk
  • 3 teentjes knoflook
  • 1/2 bosje verse peterselie
  • 1 sjalot
  • 1 rode peper
  • 1/2 eetlepel gedroogde oregano
  • 4 eetlepels witte wijnazijn
  • 1 eetlepel olijfolie
  • peper en zout

Groenten:

  • 1 groene paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 rode ui

Instructies

  • Snijd de biefstuk in blokjes en dep deze droog met een vel keukenrol.
  • Maal de andere ingrediënten in een hakmolentje of in de foodprocessor fijn tot een chimichurri marinade. Leg de biefstuk hierin, schep goed om en laat de biefstuk 2 uur in de koelkast marineren.
  • Snijd de paprika's en rode ui in stukken. Rijg deze om en om met de gemarineerde beefblokjes aan satéprikkertjes.
  • Grill de Beef Chimichurri Shaslicks vervolgens tot de groenten gaar zijn en het vlees van de buitenkant bruin gekleurd is.