Go Back
0 van 0 stemmen

Pita's met currygehakt

Porties4 gevulde pita's

Ingrediƫnten

  • 1 rode ui gesnipperd
  • 500 gram rundergehakt
  • 2 el rode currypasta
  • een paar druppels tabasco
  • 4 pita's
  • 1 courgette geraspt
  • 5 takjes koriander fijngehakt
  • 5 takjes munt fijngehakt
  • 1 rode paprika in stukken gesneden
  • Griekse yoghurt
  • peper
  • zout

Instructies

  • Verhit een beetje olijfolie in de pan en bak hierin de ui glazig.
  • Voeg het gehakt toe en rul dit. Wanneer het bijna gaar is voeg je de currypasta toe en roer je dit goed mee. Het gehakt zal een beetje rood kleuren. Voeg naar smaak een beetje tabasco toe.
  • Grill ondertussen de vier pita's onder een grill, of stop ze even in de oven.
  • Meng de geraspte courgette met de munt en koriander.
  • Wanneer het gehakt gaar is vul je de pita's met het courgettemengsel, gehakt, paprika en een dot Griekse yoghurt. Strooi over de yoghurt eventueel nog een beetje peper en zout.