Verwarm de oven voor op 200ºC.
Pak de aardappels per stuk in aluminiumfolie in en leg ze in het midden van de oven. Pof de aardappels in 1,5 uur helemaal zacht.
Roer terwijl de aardappels in de oven zitten de knoflook door de yoghurt. Zet het schaaltje in de koelkast zodat de smaak goed kan intrekken.
Verwijder als de aardappels zacht zijn de aluminiumfolie.
Snijd de aardappels aan de bovenkant in met een mesje en duw de aardappel open. Zorg ervoor dat je hem niet compleet doormidden breekt.
Prak de aardappels met een vork maar laat hierbij de schil intact.
Voeg de boter, kaas en een snufje zout toe aan de geprakte aardappel en prak alles nu tot een fluweelzachtige aardappelpuree.
Bak de kipshoarma in een droge koekenpan helemaal gaar.
Schep alle groenten en de kipshoarma in de gepofte en geprakte aardappel.
Schep de Turkse knoflookyoghurt over de groenten en het vlees en garneer met verse bieslook.