Ga terug
Recept afdrukken
4 van 9 stemmen

Romige Pastasalade met Komkommer en Witte Kool

Ingrediënten

  • 200 gram fussili
  • 100 gram pijnboompitjes geroosterd
  • 300 gram witte kool in dunne reepjes
  • 1,5 komkommer in dunne plakjes geschaafd
  • 1 lente-ui in dunne ringetjes
  • 5 takjes dille fijngehakt
  • peper
  • zout

Dressing

  • 6 el yoghurt
  • 4 el mayonaise
  • 1,5-2 tenen knoflook geraspt
  • 5 takjs dille fijngehakt
  • 1 citroen rasp

Instructies

  • Kook de fussili volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Maak ondertussen de dressing door de ingrediënten hiervoor met elkaar te mengen.
  • Mix de gekookte pasta met alle overige ingrediënten en de dressing. Maak af met een beetje verse dille.