Verwarm de oven voor op 200℃ en bekleed de bakplaat met een vel bakpapier.
Breng in een steelpan een laagje water aan de kook. Leg de kipfilet in het kokende water en draai het vuur laag. Kook de kip in 12 minuten gaar.
Pluk de kip met behulp van twee vorken uit elkaar en doe deze samen met 2 el Santa Maria Taco Seasoning Mix, de zwarte bonen, maïs, bosuitjes, avocado, naturel roomkaas en Santa Maria Green jalapeño in een kom. Schep alles goed om.
Leg een tortillawrap voor je neer en schep 1 el van het taquito mengsel op de wrap. Verdeel de vulling in een lange baan over de wrap en rol de wrap vervolgens stevig op.
Snijd het tortillarolletje doormidden en leg beide helften met de vouwkant naar beneden op de bakplaat.
Herhaal voorgaande stappen voor de rest van de wraps.
Bak de taquitos in het midden van de oven in 20 minuten lichtbruin en knapperig.
Roer terwijl de taquitos in de oven zitten de rest van de Taco Seasoning Mix door de crème fraîche bij wijze van dipsaus.
Serveer de kip taquito's direct als ze uit de oven komen.