Ik kan wel zeggen dat we een hele lekkere eetweek achter de rug hebben. Het begon vorige week zondag al met een hele lekkere lasagne die ik voor OMF maakte. Vanaf maandag ging de variatie lekker door maar lette ik er wel op dat onze maaltijden wat lichter (en in de basis toch ook wel een beetje gezond) waren. Ik trainde namelijk veel de afgelopen week en dan is een zware maaltijd gewoon niet lekker. Woensdag kookte Tobias en nam hij een bakje eten voor me mee naar de Barbell Club en vrijdag en zaterdag waren totaal niet te vergelijken met de aardig verantwoorde dagen ervoor. Vrijdag besloten we namelijk even te gaan borrelen en daar hoort natuurlijk wat lekkers bij en gisteren hadden we wat te vieren…

Zondag

Het licht was slecht maar je ziet hier twee grote stukken pompoenlasagne. Superlekker, met buffelmozzarella. Wel echt teveel, want 1 zo’n stuk was achteraf gezien genoeg.

Maandag

Ik had hier weer eens zin in, een lekkere makkelijke noodlessoep. Met gebakken champignons en spinazie, een bosuitje, gebakken ui en een zacht eitje. Vaker maken weer!

Dinsdag

Toen ik in mijn eetplanning keek wat we die avond zouden kunnen gaan eten, kreeg ik er al gelijk zin in. Ik maakte deze panpizza van een tortilla, met tomatensaus, geitenkaas, kappertjes, olijven en rucola. Ik at er 2.

Woensdag

Mijn lastige eetdagje weer. Ik had couscous op de planning gezet en niet zoals je hem hierboven ziet. Tobias laat zich immers de les niet lezen dus dit is couscous a la Tobias zoals hij het zelf noemde ;-) Met feta, zoete puntpaprika, tomaatjes en een bosuitje.

Donderdag

Superlekker dit. Een recept van Sabine dat ik zo af en toe eens maak. Courgetti met pestosaus en kipgehaktballetjes. Ik voegde geen avocado toe omdat ik het de vorige keer een hele zware maaltijd vond maar daardoor werd het wel een natte boel. Smaakte zeker niet minder. Oh, en mijn courgetti wordt altijd een soort rasp door mijn foodprocessor.

Vrijdag

Tobias en ik zijn op doordeweekse avonden eigenlijk nooit samen door zijn werk, en nu kwam het zo uit dat dat wel het geval was. We besloten een biertje te gaan doen bij de Heks in Deventer en daar horen kaasstengels en nacho’s bij. Een behoorlijke portie van dat laatste trouwens, kregen het niet eens op. En rond etenstijd dit doen, betekent in mijn geval dat ik niet meer hoef te eten. Dus dit was mijn avondmaaltijd.

Zaterdag

Oooh, ein-de-lijk is het zover. We hebben gisteren een nieuwe keuken gekocht! De keuken die we nu hebben valt echt uit elkaar (lees; de voegen komen naar beneden zetten tijdens het schoonmaken, schroefjes vallen eruit en deurtjes moeten aangeduwd worden om dicht te krijgen). TIJD dus voor een nieuwe. En dat heeft even geduurd door verschillende omstandigheden maar nu was het dan eindelijk zover. We vonden een hele mooie samenstelling bij de (3e) keukenboer waar we geweest zijn en half mei wordt hij geleverd. We moesten dit vieren natuurlijk en aangezien we allebei gek op sushi zijn hebben we dit gisteravond besteld.

Vandaag maak ik denk ik wat ik gisteren eigenlijk wilde maken. En voor de rest van de week heb ik nog geen idee. Straks maar even een planning maken.

Fijne zondag!

Over de auteur

30 jaar, werkt met veel plezier samen met Sabine en creëert 2 dagen per week nieuwe guilty pleasures en hier en daar ook gezonde gerechten. Wil zo veel mogelijk (steden) van de wereld zien, woont samen met Tobias in Deventer en heeft een grote passie voor natúúrlijk koken & bakken, maar ook voor grafisch ontwerp, fotografie, crossfit en cheesecake.

Gerelateerde berichten

2 reacties

  1. Selma

    Ziet er goed uit allemaal! Ben benieuwd naar die pompoenlasagne. Eet en weekoverzicht van Sabine is niet verschenen, is er iets aan de hand?

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.