Mijn week was goed gepland, qua eten. Het liep alleen een beetje anders dan ik van tevoren had bedacht. Maandag at ik niet thuis, dinsdag kookte ik met het vooruitzicht op de woensdag maar op woensdag vergat ik eigenlijk dat ik dat had gedaan. Tja, drukke dagen hier. Laten we het daar maar op houden. Qua maaltijden was was het een beetje van alles wat, een broodje, een quiche, een salade en couscous. Zomerse gerechten wel en daar hou ik van. Licht en veelal makkelijk te maken. Gisteren sloten we onze eetweek af met een picknick in het park, samen met een boel anderen ter ere van de verjaardag van vrienden van ons. Heel gezellig en iedereen nam wat mee; ik bakte twee taartjes. Want zonder zoet geen feest, nietwaar?

Zondag

Ik maakte couscous met wat groenten die we nog over hadden en die op moesten. O.a. met oranje en gele zoete puntpaprika, courgette, citroen, feta..

Maandag

Samen met mijn collega’s maakte ik maandag een lange dag want in de avond werkten we door. Ik regelde het eten en dat hield ik simpel, maar wel heel lekker. Iedereen maakte zijn eigen broodje met of: pesto, mozzarella, tomaat en rucola óf met tzatziki, kipshoarma, komkommer en radijsjes.

Dinsdag

Omdat we de laatste tijd vaak couscous eten, vond ik de bloemkoolcouscous er ook wel tussen passen. Hier gemaakt met o.a. feta en gegrilde aubergine.

Woensdag

Ik reed woensdag vanuit mijn werk door naar Apeldoorn om te trainen dus ik had eten meegenomen; quiche met aspergebroccoli en groene aspergepunten. En pecorino.

Donderdag

Een bordje Aziatisch, met groenten, quinoa, gerookte kip en wat limoensap. En nog een heleboel meer wat voor een lekkere smaak zorgde. O, en gebakken uitjes niet te vergeten.

 

Vrijdag

Vrijdag at ik dit en dat was dus echt heel erg lekker. Binnenkort komt het recept ook op OMF maar in het kort: een wrap met gegrilde groenen en halloumi.

Zaterdag

Zoals ik al zei hadden we gisteravond een bbq in het park en er was van alles te eten. Iedereen had wat meegebracht en ik had wat lekkers gebakken voor na het eten. Fudgy brownies en Millionaires Shortbread. Allebei echt héél lekker.

Vandaag gaan we weer barbecuen en voor de rest van de week moet ik het nog verzinnen. Gaat weer goed komen :-)

Fijne zondag!

Over de auteur

32 jaar, werkt met veel plezier samen met Sabine en creëert op basis van een grote passie voor lekker eten, zeer regelmatig nieuwe guilty pleasures èn gezonde gerechten voor OMF. Wil zo veel mogelijk (steden) van de wereld zien, woont samen met Tobias in Deventer en heeft een grote liefde voor grafisch ontwerp, fotografie en crossfit en cheesecake.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.