Veruit het meest gemaakte recept van OhMyFoodness is de Chocoladefudgetaart. Uiteraard komt dit recept nog een keertje terug in mijn Guilty Pleasures-Kookboek, het wordt zo langzamerhand mijn signature dish. Hoewel de taart op zichzelf naar mijn idee al perfect is, vond ik het toch leuk om er een variatierecept op te bedenken en dit deed ik met behulp van Oreo en aardbeien. Mocht jij zelf het oorspronkelijke recept al een keer gemaakt hebben dan raad ik je aan ook dit variatierecept eens te maken. De chocoladefudgetaart nog nooit gegeten? Probeer dan eerst eens het basisrecept en ga dan variëren. En doe het snel, je weet namelijk niet wat je mist!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat heb je nodig? (1 taart van 20 cm)

  • 250 gram Oreo
  • 100 gram aardbeien
  • 125 gram ongezouten roomboter + 30 gram extra
  • 1 blikje gecondenseerde melk
  • 250 gram pure chocolade

Check de video voor de werkwijze!

Chocolade Fudgetaart met Oreo en aardbei

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

8 reacties

  1. M

    Omdat je in de video zegt dat je een dag verder bent, had je niet persee rekening hoeven houden om hetzelfde shirt aan te doen. Want ik weet dat je voor elke video een ander shirt aan hebt.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.