Het kan je inmiddels niet ontgaan zijn dat in juni van dit jaar mijn Ohmyfoodness Cheesecakebakmixen in de winkel zijn komen te liggen bij Jumbo. Er wordt al veelvuldig met de mixen gebakken, súper leuk om te zien vind ik dat. Een paar weken terug deelde ik met jullie een variatierecept voor de NY Style cheesecake, ik liet je zien hoe makkelijk het is om een witte chocoladecheesecake met passievrucht te maken wanneer je mijn NY Style bakmix gebruikt. Naast de NY Style bakmix staat er een tweede bakmix in de schappen, namelijk die voor een No bake cheesecake. No bake cheesecakes zijn ideaal als je geen oven tot je beschikking hebt of als het te warm is om deze te gebruiken. Ook met de No Bake bakmix kun je naar hartenlust variëren. Op de achterkant van de verpakking heb ik vast twee variatietips voor je opgenomen; de video van vandaag is er weer een. Ik maak met mijn No Bake bakmix namelijk een No bake Bounty cheesecake. En als je fan bent van Bounty’s dan moet je deze cheesecake écht maken. Denk aan een bodem van chocoladekoekjes, kokosvulling, cheesecakebeslag, chocoladeganache en echte Bounty’s on top. Niet te weerstaan toch?

De Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen zijn deze zomer exclusief verkrijgbaar bij Jumbo. Vanaf september voegen we een derde limited edition bakmix toe én zijn ze verkrijgbaar in meerdere supermarkten. 


Klik hier als je de video niet kunt zien

No bake Bounty Cheesecake

No bake Bounty Cheesecake

No bake Bounty Cheesecake

Bewaar dit recept op Pinterest!

Dit recept opslaan zodat je hem altijd kunt raadplegen als je wilt koken? Bewaar deze foto dan op een van jouw Pinterest borden.

No bake Bounty cheesecake

No bake Bounty cheesecake
Recept printen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
1taart (24 cm) taart (24 cm)
Ingrediënten:
  • 1 Ohmyfoodness Cheesecake bakmix No Bake
  • 50 gr kokosolie
  • 400 gr Philadelphia naturel
  • 350 ml slagroom
  • 250 gr geraspte kokos
  • 250 ml gecondenseerde melk
  • 100 gr pure chocolade
  • geraspte kokos
  • Bounty's
Bereidingswijze:
  1. Neem een springvorm van 24 cm en gebruik het bakpapier uit de bakmix om de bodem hiermee te bekleden.
  2. Smelt de kokosolie in een pannetje en voeg hier de inhoud van het zakje bodemmix aan toe. Roer goed door en stort de koekbodem in de springvorm.
  3. Verdeel de koekjesbodem over de bodem van de springvorm en druk stevig aan met de achterkant van een lepel.
  4. Roer de geraspte kokos door de gecondenseerde melk tot een plakkerig mengsel ontstaat. Stort dit op de koekjesbodem in de springvorm, verspreid met een lepel en druk wederom goed aan.
  5. Maak het cheesecakebeslag door de roomkaas, 250ml slagroom en de inhoud van het zakje cheesecakemix tot een egaal beslag te spatelen. Stort het beslag in de springvorm en strijk de bovenkant glad.
  6. Zet de No Bake cheesecake minimaal 6 uur in de koelkast zodat deze volledig kan opstijven.
  7. Maak zodra de cheesecake is opgesteven chocoladeganache door de rest van de slagroom (100 ml) in een pannetje te verwarmen.
  8. Haal de pan van het vuur en voeg de chocolade toe. Roer goed door tot de chocolade is gesmolten en laat de ganache iets afkoelen.
  9. Schenk de pure chocoladeganache over de bovenkant van de cheesecake en zet de springvorm nog even een uurtje terug in de koelkast zodat de ganache iets kan opstijven.
  10. Garneer de cheesecake met geraspte kokos en in stukken gesneden Bounty's.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.