Ongelofelijk he, dat het over een paar daagjes gewoon Kerst is? Als jij degene bent die dit jaar voor het eten moet zorgen heb je hoogstwaarschijnlijk het menu al nagenoeg rond. Het bedenken van een toetje is echter hetgeen dat de meeste mensen lastig vinden. Vaak heb je te maken met kindjes aan tafel, mensen die niet per se van ijs houden of vind je het gewoon lastig om een leuk en passend toetje te bedenken. Gelukkig hebben we de afgelopen jaren op OMF al héél veel dessertinspiratie gedeeld en speciaal voor de twijfelaars zet ik vandaag heel lastminute nog wat lekkere kerstdesserts op een rij. Hier moet je toch iets uit kunnen kiezen!

1. Champagnecheesecake potjes

2. Citroen sorbetijsjes in Prosecco

3. Etos mess met frambozen

4. Frambozen meringue’s

5. Hemelse slagroomschuimtaart

IJstaart met koffie en karamel

6. IJstaart met koffie en karamel

7. Eton Mess met een twist

8. Witte chocolademousse met karamelpopcorn

9. Pecan Caramel Creamcheese dip

10. Trifle met citroenroom, meringue en aardbeien

11. Chocoladetiramisu met aardbeien

12. Tiramisutaart

13. Winterse vlaflip met stoofpeertjes

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, baby Vic (maart 2017), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018).

Gerelateerde berichten

2 reacties

  1. Chantal

    Zo lekker allemaal! Hier gaat het tirimasu worden (van de week waren echter overal de lange vingers op in de supermarkt, volgens mij hebben meer mensen dat idee haha) dus zo nog maar eens op zoek daarna!

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.